MenoumeAsfaleis Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ......ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
O DEKALOGOS EPISTROFIS

 

Επαναλειτουργία Σχολικών Μονάδων. Ανακοίνωση 2η.

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι έπειτα από τη συνέλευση των διδασκόντων το 9ο Δημοτικό Σχολείο θα επαναλειτουργήσει από τη Δευτέρα 1/6/2020 έως την Παρασκευή 26/6/2020, με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, ως εξής:
? Οι μαθητές των τμημάτων Α1 ,Α2, Β1, Γ1, Γ2, Δ1, Δ2, Ε2, ΣΤ1, ΣΤ2 θα παρακολουθούν τα μαθήματά τους καθημερινά.
? Οι μαθητές του τμήματος Β2 θα χωριστούν σε 2 υποτμήματα. Στο πρώτο υποτμήμα εντάσσονται οι μαθητές με αρχικό επιθέτου Α έως και M, ενώ στο δεύτερο υποτμήμα οι μαθητές με αρχικό επιθέτου Ν έως και Χ. Το πρώτο υποτμήμα θα παρακολουθήσει μαθήματα την πρώτη εβδομάδα Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, ενώ το δεύτερο υποτμήμα Τρίτη, Πέμπτη. Την επόμενη εβδομάδα αντίστροφα.
? Οι μαθητές του τμήματος Ε1 θα χωριστούν σε 2 υποτμήματα. Στο πρώτο υποτμήμα εντάσσονται οι μαθητές με αρχικά επιθέτου Α έως και Κα, ενώ στο δεύτερο υποτμήμα οι μαθητές με αρχικά επιθέτου Κε έως και Τ. Το πρώτο υποτμήμα θα παρακολουθήσει μαθήματα την πρώτη εβδομάδα Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή ενώ το δεύτερο υποτμήμα Τρίτη, Πέμπτη. Την επόμενη εβδομάδα αντίστροφα.
Παρακαλούνται οι μαθητές να έχουν μαζί τους ατομικά αντισηπτικά μαντηλάκια και πλήρεις τις κασετίνες τους προς αποφυγήν δανεισμού αντικειμένων από τους συμμαθητές τους.
Τέλος, η προσέλευση των μαθητών θα γίνεται 8.10 π.μ. Η προσευχή δε θα πραγματοποιείται στον αύλειο χώρο. Οι γονείς θα αφήνετε τους μαθητές στην εξωτερική πόρτα του σχολείου, ώστε να ανεβαίνουν κατευθείαν στην αίθουσά τους, όπου θα τους περιμένει ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός.
Επισυνάπτονται αρχεία που αφορούν στην «Ενημέρωση σχετικά με τις οδηγίες της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από λοιμογόνους παράγοντες»
Σας παρακαλούμε να ανοίγετε συχνά τα email που μας έχετε δηλώσει και να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του σχολείου μας http://9dim-kaval.kav.sch.gr/ για συνεχή ενημέρωση.
ο Υποδιευθυντής