MenoumeAsfaleis Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ......ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
O DEKALOGOS EPISTROFIS

 

Επαναλειτουργία Σχολικών Μονάδων. Ανακοίνωση 1η

Αγαπητοί γονείς,
τη Δευτέρα 1 Ιουνίου επαναλειτουργούν τα Δημοτικά Σχολεία. Τα μαθήματα θα παραταθούν μέχρι και την Παρασκευή 26 Ιουνίου (αντί για τις 15 Ιουνίου). Υπάρχει η δυνατότητα μη προσμετρώμενης απουσίας για μαθητές που έχουν ειδικό λόγο (βάσει δήλωσης γονέα/κηδεμόνα περί ύπαρξης ατόμου ευπαθούς ομάδας στο σπίτι ή περίπτωση ατόμου που νοσεί).
 
Για τον καλύτερο προγραμματισμό του τρόπου λειτουργίας της σχολικής μας μονάδας θα βοηθούσε πολύ να γνωρίζουμε, όσο το δυνατό νωρίτερα, τον αριθμό των παιδιών που θα έρχονται ή δε θα έρχονται στο σχολείο αφού παρέχεται η παραπάνω δυνατότητα από το Υπουργείο. Γι αυτό σας παρακαλούμε πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε τη φόρμα.
Προσοχή! Η συμπλήρωση της φόρμας δεν αντικαθιστά την υπεύθυνη δήλωση γονέα/κηδεμόνα. Αυτή τη δήλωση (επισυνάπτεται) πρέπει, όσοι κάνετε χρήση της παραπάνω δυνατότητας, να τη συμπληρώσετε, υπογράψετε και να τη φέρετε στο σχολείο.
Σας παρακαλούμε να ανοίγετε συχνά τα email που μας έχετε δηλώσει και να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του σχολείου μας http://9dim-kaval.kav.sch.gr/ για συνεχή ενημέρωση.
Ακόμη μια φορά σας ευχαριστώ για τη συνεργασία.
Με εκτίμηση
ο Υποδιευθυντής
Attachments:
Download this file (ΥΠΕΥΘΥΝΗ-ΔΗΛΩΣΗ-για-Covid-19.pdf)ΥΠΕΥΘΥΝΗ-ΔΗΛΩΣΗ-για-Covid-19.pdf[ ]103 kB158 Downloads2020-05-27 13:37