MenoumeAsfaleis Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ......ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
O DEKALOGOS EPISTROFIS

 

Αλφαβητοπαρέλαση 2020

 Αγαπητοί γονείς!
Έφτασε η ώρα για τη φετινή αλφαβητοπαρέλαση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου με θέμα "Το πολύχρωμο τσίρκο". Το σχολείο μας κληρώθηκε να παρελάσει με στολή «σχοινοβάτες σε σχοινί» και με χρώματα σοκολά και ροζ. Έχουμε την επιλογή να χρησιμοποιήσουμε και το χρυσό.
Η στολή μας θα αποτελείται από ροζ μακριά μπλούζα με χρυσό τύπωμα τον σχοινοβάτη για τα κορίτσια και σοκολά ανάλογη μπλούζα για τα αγόρια. Στο κεφάλι θα δέσουμε χρυσή φαρδιά κορδέλα. Το κόστος είναι 8 ?. Μόνο για τους ενήλικες υπάρχει η επιλογή να κρατάνε και μια αληθινή ομπρέλα ως αξεσουάρ.
Παρακαλούμε όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε να επιστρέψετε - έως την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου -  το παρόν χαρτάκι μαζί με τα χρήματα ώστε να ξεκινήσει η κατασκευή των κουστουμιών. Δηλώσεις συμμετοχής χωρίς χρήματα δυστυχώς δε θα γίνονται δεκτές.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΙΔΙΟΥ-ΩΝ ??????????????......??.?
???????????..????????????????????.???
.............................................................................................................................
 
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΥΝΟΔΟΥ......??????????????......???
???????????..?????????????????????.??
.............................................................................................................................
ΟΜΠΡΕΛΑ +2?
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 9ου Δ.Σ. Καβάλας